Miért legyen saját weboldalad?

Legyen weboldalad

Nem függsz másoktól

A social média térnyerésével, sok vállalkozás hagyatkozik csak a Facebook vagy Instagram oldalakon való megjelenésre. A social médián való megjelenés fontos, mert hatékonyan lehet rajtuk keresztül, megszólítani embereket. Például a fiatalok nagyon aktívak Instagramon.

Akkor mi ezzel a gond? Az elsődleges probléma, hogy a szolgáltatók bármikor lekapcsolhatják az oldalad. Történik egy vélt vagy valós hiba, és hetekre eltűnhetsz az Internetről. Még ha félreértésről van szó, akkor is napokra elérhetőség nélkül maradhatsz.

Növeled a bizalmat

Egy informatív céges weboldal növeli a bizalmat. Saját domain névvel (pl.: cégnév.hu) előnybe kerülsz azokkal a vállalkozásokkal, amelyek sok esetben csak egy ingyenes gmail fiókot regisztrálnak a kommunikációra.

Egy bemutatkozó weboldal készítése, már nem jelent számottevő költséget. Számos megoldást kínál a piac, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Rendszerben gondolkodj

Az Internetes megjelenésnek vannak szabályai, amelyekkel nem árt tisztában lenni. Hiába van egy mutatós weboldal, ha nem megfelelően reklámozod, vagy nem jól kommunikálsz. Ügyfélszerzési hatékonyságod, csak töredéke lesz valós lehetőségeidnek. Egy jól felépített weboldal és social media, egymást segítő megoldások. Összetett rendszer, melynek alapja a saját weboldal. Ezért már a tervezésnél sok szempontot figyelembe kell venni. Egy jól felépített struktúra, nagyban megkönnyíti dolgunkat, ha különböző webes szolgáltatásokkal szeretnénk együttműködni.

Hasonló cikkek

Ingyenes weboldal
Tóth Krisztián

Mi a gond az ingyenes weboldalakkal?

Miért fizetnél egy bemutatkozó oldalért, amikor többen is kínálnak ingyenesen használható megoldásokat a piacon? Például a WIX, SITE123 vagy WEBNODE. Tény, hogy ezekkel a szolgáltatásokkal,

Legyen weboldalad
Tóth Krisztián

Miért legyen saját weboldalad?

Nem függsz másoktól A social média térnyerésével, sok vállalkozás hagyatkozik csak a Facebook vagy Instagram oldalakon való megjelenésre. A social médián való megjelenés fontos, mert

Értesülj első kézből az új bejegyzésekről!

Kategóriák